·Hemsidan är 100% klar!

Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör 😀

Nytt på hemsidan är
• Du kan nu läsa och kommentera inläggen här på bloggen, klicka bara på ”inga kommentarer”, eller om det finns kommentarer så står det exempelvis ”2 kommentarer”
• Startsidan har klickbara ikoner som är länkade till olika sajter (Facebook och Instagram) samt genvägar på hemsidan
• Bilderna är sorterade och i bättre kvalitet. Bilden blir större när du klickar på den och du kan även zooma för att se detaljer bättre

Det var de viktigaste nyheterna!

Kram
Mikki

Kommentarer

Inga kommentarer

·När håret börjar bli långt…

Godkväll!

Så, vi var och handlade lite mat förut. Vad tror ni händer? Seriöst… mitt hår fastnar i kassabandet! Jag bara känner hur det sticks i min hårbotten och hör hur håret går av! (Varför gå runt och hämta packpåse när man kan sträcka sig? Suck…) Känner att detta var såpass traumatiskt att jag behöver berätta det för er.

Håret fastnar också i armhålorna, dragkedjor och gör så jag nästan knäcker handlederna när jag sätter upp det i en hästsvans.

Men jag klagar inte 😉 det var längesedan jag hade så fint hår som jag har nu. Färgade håret första gången när jag var 11 år och har med andra ord inte sett min egna hårfärg på 17 år. Senast jag färgade det var för två år sedan, efter det har jag bara låtit det växa ut. Kanske jag visar er alla mina hårfärger jag haft genom åren?

Har också haft hårförlängning sedan 2006 och slutade med det för två år sedan. Sånt sliter på håret!
Ingen hårförlängning längre och snart är de blonda topparna ett minne blott!

Godnatt
Kram,
Mikki

Kommentarer

Inga kommentarer

·Under konstruktion

Hej på er!

Hoppas ni har en härlig lördag med massa roligt framför er! Själv ska jag på kalas om en stund, håller på att göra mig i ordning.

Som ni förstår så tar det lite tid att komma fullt i ordning med en hemsida, den är fortfarande under uppbyggnad. En vän, som för övrigt är helt otrolig på allt med IT att göra, hjälper mig och jag är så tacksam!

Jag har ju haft hemsida (blogg) innan samt bloggat till och från sedan 2007 så jag är inte helt ny på detta. Men denna hemsidan är lite mer avancerad med diverse olika tillägg, det är lite mer att lära sig helt enkelt!

Oj så kul detta är! Ni är redan ganska många som besökt sidan och det gör mig så glad 🙂

Det går att kommentera på bloggen om ni vill, dock behöver du gå in på själva inlägget för att skriva. Vi ska försöka ordna så att man kan se kommentarer samt att man kan kommentera när man läser bloggen i flöde och inte bara när man klickar på ett inlägg.

Bilderna ska också bli större samt anpassas till mobilt användande.

Ha en solig dag!

Kram
Mikki

Kommentarer

Inga kommentarer

·Hej och välkomna!

Hej!

Välkomna till min hemsida och blogg. Jag har nu uppdaterat sidorna ”Tavlor till salu” och ”Sålda tavlor”. Kika gärna in emellanåt då dessa kommer uppdateras kontinuerligt.

Jag tycker att detta är så spännande och roligt, äntligen får jag göra min dröm och passion! Alla borde våga detta 🙂

Nu ska jag fortsätta ordna med hemsidan, hoppas ni gillar den!

Ha en superfin fredag, ta hand om er och varandra,
kram

Mikki

Kommentarer

Inga kommentarer