Om mig

12049682_953169154755981_7575695661436378391_n

”Konstnären Mikki beskrivs som en glad tjej med mycket högkvalitativ och låg humor som alltid har glimten i ögat. Hon är en kreativ och omtyckt person som försvinner in i sin egna värld, gärna dygnet runt, men ändå håller fötterna på jorden. Även om hon är en drömmare så lever hon här och nu.”

Mitt namn är Michaela Strand. Jag bor i Uddevalla, Sverige tillsammans med min sambo, hund och två katter. Ända sedan jag var liten och kunde hålla i en penna så har jag målat. Det är min stora passion här i livet!

Jag gör tavlorna helt från grunden. Sågar till och skruvar ihop ramar. Preparerar linneduk med gesso. Spänner duken på min egentillverkade ram och sedan får fantasin göra resten. När tavlan är klar använder jag fernissa för att skydda tavlan och ge den längre hållbarhet. På baksidan av tavlan har jag bränt in i träet: tavlans namn, år, mitt namn och en fyrklöver.

Förutom dukar finns också andra val av tavlor i olika storlekar med glasram.
Tavlor på duk målas med akryl. Tavlor i glasram målas med akryl på canvas papper eller med extra tunna och fina tuschpennor på ekologiskt papper.
Du kan också välja mellan olika moderna litografier i begränsad upplaga. Se shoppen för att hitta din favorit. Alla tavlor och litografier levereras med äkthetsintyg!
Jag gör också handgjorda drömfångare i olika storlekar och färger.

Andra intressen jag har är mode, inredning och bakning så ni kommer garanterat få se lite av detta också.

Kika gärna in på sidan ”Blogg och nyheter”. Där uppdaterar jag inte enbart om konsten utan också endel om mina andra intressen och saker som händer i mitt liv. Du kan också följa mig på Instagram och gilla Mikkis Konst på Facebook.

Ha en underbar dag,
Kram
Mikki